Опис

Опис: Лубрикант со високи перформанси со добри особини за ослободување и ефект против запленување кој се состои од молекуларни бакарни честички и високо-отпорни целосно синтетички врзувачки компоненти. Совршен за спојки и завртки кои се изложени на високи температури, притисок и корозивни влијанија.

УПОТРЕБА: Исчистете ја областа што сакате да ја третирате и испрскајте рамномерно.

Потрошувачка: Во зависност од употребата.

ВРЕМЕ НА РЕАКЦИЈА:  Нема.

Содржина: 400 мл.

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “БАКАРЕН СПРЕЈ / Copper Spray Anti-Seize / P2931”