Опис

ОПИС: Нежно ги отстранува остатоците од лепење како масло, смола, маснотии и нечистотија. Производот испарува за неколку секунди без да остави остатоци. Обезбедува правилна функција на клапните, совршен пренос на моќност и стабилен мотор во празен од.

УПОТРЕБА:Испрскајте подеднакво на деловите што треба да се исчистат.

ПОТРОШУВАЧКА: Зависи од контаминацијата.

ВРЕМЕ НА РЕАКЦИЈА: Работи за време на апликацијата.

СОДРЖИНА: 500 мл.

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “ЧИСТАЧ ЗА КЛАПНИ / Throttle Body Cleaner / P2801”