Опис

ОПИС: Ефективно и заштитно чистење на сопирачки, карбуратори, спојки и делови за менувачот. Чистачот го подобрува факторот на адхезија на сопирачките и спојките.

УПОТРЕБА: Испрскајте ги деловите што сакате да ги исчистите и оставете да капе. Повторете ја постапката за отстранување на тврдоглави контаминации.

ПОТРОШУВАЧКА: Зависи од контаминација.

ВРЕМЕ НА РЕАКЦИЈА: 60 секинди.

СОДРЖИНА: 500 мл.

Оцени

Производот нема оцени.


Бидете привиот кој ќе го оцени “ЧИСТАЧ НА СОПИРАЧКИ / Brake Cleaner / P2201”