АДИТИВ ПРОТИВ ПРОТЕКУВАЊЕ ВО МЕНУВАЧОТ / Gear Oil Stop Leak / P2141

400 ден

Запира протекување во менувачот

Моја кошничка
Спореди Спореди

Опис

ОПИС: Сигурно го запира истекувањето на маслото на дефектните запчаници и штити од недостаток на подмачкување и дефекти предизвикани од истекување на масло. Ги одржува семеринзите, семеринзите на вратилото и о- прстените меки и еластични. Помага да се спречи оксидација на маслото на менувачот.

УПОТРЕБА: Додадете во системот за масло на рачниот менувач.

ПОТРОШУВАЧКА: 50 мл. се доволни за до 3 литри масло.

ВРЕМЕ НА РЕАКЦИЈА: Додека работи моторот.

СОДРЖИНА: 50 мл.

Оцени

Производот нема оцени.


Бидете привиот кој ќе го оцени “АДИТИВ ПРОТИВ ПРОТЕКУВАЊЕ ВО МЕНУВАЧОТ / Gear Oil Stop Leak / P2141”