Опис

ОПИС: Сигурно раствора и отстранува контаминација, оксидирано масло и други наслаги од целиот систем за масло за пренос. Непреченото и моќно менување на брзината ќе биде резултат. За сите автомобили со автоматски менувач.

УПОТРЕБА: Додадете го производот во системот за масло пред да го замените маслото за менувачот. Внимание: Не преполнувајте го системот! Вклучете го системот околу 10-15 минути при честа промена на оптоварувањето. Потоа извршете размена на маслото за менувач според упатствата на производителот.

ПОТРОШУВАЧКА: 375 мл за нанесување.

ВРЕМЕ НА РЕАКЦИЈА: Приближно 10-15 минути.

СОДРЖИНА: 375 мл.

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “ЧИСТАЧ НА АВТОМАТСКИ МЕНУВАЧ / Automatic Transmission Flush / P1701”