Опис

ОПИС: Лубрикант отпорен отпорен на високи температури и притисок. Трајна заштита од ‘рѓа и корозија. Помага да се спречи и елиминира квичење на сопирачките. Обезбедува безбедно работење на сопирачките. Заштитува од сол, вода, киселини и алкалии.

УПОТРЕБА: Темелно исчистете ги компонентите, а потоа испрскајте ги рамномерно со Brake Anti Seize пред повторно да ги склопите.

ПОТРОШУВАЧКА: во зависност од употребата

ВРЕМЕ НА РЕАКЦИЈА: 30-60 секунди

СОДРЖИНА: 500 мл.

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “СПРЕЈ ЗА ОДРЖУВАЊЕ НА СОПИРАЧКИТЕ / Brake Anti-Seize / P2601”