Опис

ОПИС: Овој мултифункционален лубрикант формира исклучително отпорен слој за подмачкување. Идеален за употреба во услови под висок притисок, водоотпорен, ја отстранува влагата, високо леплив, совршено погоден за долготрајна примена, продолжен век на траење на обработените делови, високо ефикасна заштита од абење, одлични својства на „Сушење“.

УПОТРЕБА: Исчистете ги областите што треба да се третираат, а потоа испрскајте рамномерно на деловите што треба да се третираат.

ПОТРОШУВАЧКА: Во зависност од употребата.

ВРЕМЕ НА РЕАКЦИЈА: Работи трајно.

СОДРЖИНА: 500 мл.

Оцени

Производот нема оцени.


Бидете привиот кој ќе го оцени “СУПЕР СПРЕЈ ЛУБРИКАНТ / Nano Tec Power Lube / P2971”