Опис

ОПИС: Чисти, негува и зачувува пластика, кожа и гума. Заштитува од белење и кршливост. Антистатик отпорен на прашина и одбива вода.

УПОТРЕБА: Испрскајте подеднакво на површината, оставете го производот кратко да делува и полирајте со впивачка крпа.

ПОТРОШУВАЧКА: Во зависност од апликацијата.

ВРЕМЕ НА АПЛИКАЦИЈА: нема

СОДРЖИНА: 500 мл.

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “НЕГА ЗА ВНАТРЕШНИОТ ИНТЕРИЕР / Interior Care / P2301”