Опис

ОПИС: Високо активен биоразградлив агенс. Ја раствора ‘рѓата и ги олабавува запечените делови за неколку секунди. Нуди оптимална долгорочна заштита од ‘рѓа и корозија и ја отфрла водата. Производот е без смоли и киселини и не влијае на бојата, стаклото, гумата и пластиката.

УПОТРЕБА: Добро протресете пред употреба! Испрскајте рамномерно на деловите што треба да се третираат.

ПОТРОШУВАЧКА: Во зависност од употребата.

ВРЕМЕ НА РЕАКЦИЈА: Во зависност од контаминација и корозија.

СОДРЖИНА: 500 мл.

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “ОТСТРАНУВАЧ НА ‘РЃА / Rust Remover / P2501”