Опис

ОПИС: Без маснотии, масло и растворувачи со најдобри лизгачки, подмачкувачки и заштитни својства во сите температурни опсези. Заштитува од корозија, водоотпорен е и високо леплив. Елиминира спречува спроведување на струја и загуба на напон. Ги премачкува и заштитува надворешните пластични делови.

УПОТРЕБА: Исчистете ги деловите што треба да се третираат и потоа испрскајте рамномерно на областа што треба да се третира.

ПОТРОШУВАЧКА: Во зависност од употребата.

ВРЕМЕ НА РЕАКЦИЈА: Работи трајно.

СОДРЖИНА: 500 мл.

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “СПЕЦИЈАЛЕН СПРЕЈ ЗА ОДРЖУВАЊЕ / Special Maintenance / P2401”