Опис

ОПИС: Тоа е комбинација на активни супстанции на силиконска основа со извонредни својства на лизгање и заштита. Погоден за третирање на пластика, гума и дрво. Без маснотии и минерални масла!

УПОТРЕБА: Рамномерно испрскајте ги деловите што сакате да ги обработите и оставете да се исуши.

ПОТРОШУВАЧКА: Во зависност од употребата.

ВРЕМЕ НА РЕАКЦИЈА: Приближно 30-60 секунди.

СОДРЖИНА: 400 мл.

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “СИЛИКОНСКИ СПРЕЈ ЗА НЕГА НА ИНТЕРИЕРОТ / Silicone Lube / P2911”