ЧИСТАЧ НА КАТАЛИЗАТОР И ЛАМБДА СОНДА OXICAT ЗА ХИБРИДИ/ OXICAT Oxygen Sensor and Catalytic Converter Cleaner Hybrid / P6060

900 ден

Чистач на воздушен филтер за хибриди

View cart
Спореди Спореди

Опис

ОПИС: OXICAT Hybrid е високо ефикасен во борбата против проблемите како што се оперативните загадувачи и зголемените емисии кои произлегуваат од честото стартирање на хибридните мотори со согорување на возила во фазата на ладно палење поради неправилно краткотрајно работење.

УПОТРЕБА: Препорака: Додадете во системот за гориво најмалку 3-4 пати годишно пред полнење гориво, или најдоцна до следниот сервис.

ПОТРОШУВАЧКА: 375 мл. се доволни за до 80 литри гориво.

ВРЕМЕ НА РЕАКЦИЈА: Додека работи моторот.

СОДРЖИНА: 375 мл.

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “ЧИСТАЧ НА КАТАЛИЗАТОР И ЛАМБДА СОНДА OXICAT ЗА ХИБРИДИ/ OXICAT Oxygen Sensor and Catalytic Converter Cleaner Hybrid / P6060”