Опис

ОПИС: За нежно и темелно чистење на рацете. Специјалните абразиви отстрануваат дури и тврдокорни дамки како што се масло, бои и прашина од сопирачките.

Посебни додатоци кои се достапни:

Пумпа за диспанзер Pump Dispenser Premium (19060) и ѕиден држач систем (19061), или во комплет диспензерски систем Dispenser System (19062)

УПОТРЕБА: Економична за употреба. Нанесете на суви раце, втријте темелно и исплакнете со вода. Повторете ја оваа постапка користејќи ја истата количина за отстранување на тврдоглавите контаминации.

ПОТРОШУВАЧКА: Во зависност од апликацијата.

СОДРЖИНА: 4 Л.

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “ПАСТА ЗА ЧИСТЕЊЕ НА РАЦЕ / Hand Cleaning Paste + Care / P9012”