Опис

ОПИС: Производот ги отстранува работните остатоци, кондензацијата и влагата од резервоарот за гориво до коморите за согорување низ системот за гориво предизвикани од неправилната краткотрајна работа типична за хибридните возила. Исто така, чистачот на системот за гориво на хибридите се бори со негативните ефекти од стареењето на горивото што е почеста појава кај хибридните возила.

УПОТРЕБА: Додадете во резервоарот за гориво. Користете за време на секоја сервис во интервали препорачани од производителот. Сооднос на мешање 1: 200

ПОТРОШУВАЧКА: 375 мл. се доволни за до 80 литри бензин.

ВРЕМЕ НА РЕАКЦИЈА: Додека работи моторот.

СОДРЖИНА: 375 мл.

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “ЧИСТАЧ НА СИСТЕМОТ ЗА ГОРИВО НА ХИБРИДИ / Fuel Line Cleaner Hybrid / P6050”