Опис

ОПИС: Запечатува ладилници и разменувачи на топлина што протекуваат, пумпи и вентили за вода што протекуваат, како и лабави врски и испукани црева за течноста за ладење без да го затнуваат системот.

УПОТРЕБА: Додадете во течноста за ладење и поставете го грејачот да се загрее. После тоа, проверете го нивото на течноста за ладење.

ПОТРОШУВАЧКА: 375 мл за 5-10 капацитет.

ВРЕМЕ НА РЕАКЦИЈА: Додека работи моторот.

СОДРЖИНА: 375 ml.

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “АДИТИВ ПРОТИВ ПРОТЕКУВАЊЕ НА РАДИАТОРОТ / Radiator Stop Leak / P1601”