Опис

ОПИС: Комбинација на високоефикасни и иновативни компоненти , ги регенерира пластичните и гумените заптивки во системот за масло и ги одржува меки. Загубата на масло преку заптивките или клипните прстени се намалува или запира, што ја намалува потрошувачата на масло.

УПОТРЕБА: Додадете во системот за масло. Препорачуваме чистење на системот за масло со Engine Flush пред да го користите овој производ.

ПОТРОШУВАЧКА: 375 ml доволни за 5 литри масло. Сооднос на мешање: 1:15

ВРЕМЕ НА РЕАКЦИЈА: Додека работи моторот

СОДРЖИНА: 375 мл

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “АДИТИВ ПРОТИВ ПРОТЕКУВАЊЕ НА МОТОРНОТО МАСЛО / ENGINE OIL STOP LEAK /P2121”