Опис

ОПИС: За одржување и нега за електронски уреди, па дури и фини механички компоненти. Обезбедува безбедно функционирање на електронските врски. Ја исфрла влагата, ги чисти допирните точки, ја отстранува нечистотијата и ги раствора инкрустациите. Работи со ефект на зачувување, спречува истекување на струјата и го намалува падот на напонот. Не влијае на боја, пластика и гума.

УПОТРЕБА: Прскајте рамномерно на деловите што се третираат од растојание од околу 30cm и оставете да реагира. Ако е потребно отстранете ја насобраната контаминација и повторете ја постапката.

ПОТРОШУВАЧКА: Зависи од апликацијата

ВРЕМЕ НА РЕАКЦИЈА: Зависи од контаминацијата

СОДРЖИНА: 400 мл

 

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “СПРЕЈ ЗА ЕЛЕКТРОНИКА /ELECTRONIC SPRAY /P2901”