Опис

ОПИС: Чистачот на системот за дизел ја отстранува оперативно предизвиканата контаминација што се појавува низ системот за гориво на дизел моторите од резервоарот до коморите за согорување. Ги отстранува наслагите од смола, ги ослободува блокираните распрскувачи кај инјекторите и пумпите за гориво, ги отстранува остатоците од јаглерод и наслагите на саѓи во целата горна површина на цилиндарот. Исто така, го подмачкува и заштитува системот за вбризгување на дизелот и целата површина на горниот дел на цилиндрите. Атомизацијата на горивото е подобрена.

УПОТРЕБА: Додадете во резервоарот за гориво. Во проблематични случаи користете опрема за чистење (Power Clean Premium).

ПОТРОШУВАЧКА:  1л. обработува до 200 литри дизел.

ВРЕМЕ НА РЕАКЦИЈА: Додека работи моторот.

СОДРЖИНА:  1л

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “ЧИСТЕЊЕ НА СИСТЕМОТ ЗА ДИЗЕЛ ГОРИВО 1л / Diesel System Cleaner 1l / P1209”