ПОДМАЧКУВАЧ НА ВЕНТИЛИ ЗА LPG / Valve Lube / P1999

1.600 ден

Valve Lube подмачкувач на вентили е високо ефикасен производ кој го намалува абењето на вентилите и лежиштата на вентилите кај моторите на гас

Моја кошничка
Спореди Спореди

Опис

ОПИС: LPG Valve Lube е високо ефикасна заштита од абење за вентилите и седиштата на вентилите на моторите со гас. Производот ја оптимизира изведбата на топлина и се
грижи за најдобри перформанси на вентилите и седиштата на вентилите. Погоден за автомобили со турбо и катализатор.

УПОТРЕБА:  Да се користи во автоматски системи за дозирање на бивалентни автомобили.

ПОТРОШУВАЧКА: 50 мл. се доволни за до 50 литри гориво.

ВРЕМЕ НА РЕАКЦИЈА: Додека работи моторот.

Оцени

Производот нема оцени.


Бидете привиот кој ќе го оцени “ПОДМАЧКУВАЧ НА ВЕНТИЛИ ЗА LPG / Valve Lube / P1999”